Trabzon Sanayici ve İş adamları Derneği (TSİAD) Başkanı Yalçın Orhan, TED Koleji ile Trabzon'un eğitim ortamının daha da zenginleşeceğini bildirdi.
Orhan, yaptığı yazılı açıklamada, TED Koleji'nin Trabzon'da açılacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, TED Koleji'nin çocuk okutmak için yıllardır büyük şehirlere göç eden Trabzonlu ailelere önemli bir seçenek sunacağını vurguladı.
TED Koleji'nin Trabzon'a kazandırılması için önemli çabalar harcandığını ifade eden Orhan, şunları kaydetti:
"İnşaatın ruhsat işlemleri bitti ve inşaatı hızla tamamlanacak. TED Koleji'nin Trabzon eğitim ortamının zenginleştireceğine inanıyoruz. Bizler TED Koleji'nin gerek yapım aşamasında, gerekse eğitime başlayacağı 2013- 014 eğitim yılından sonra da her türlü desteği vererek yanlarında olacağız. TED Koleji'nin velilerimize, çocuklarının eğitimlerinde önemli bir seçenek oluşturacağına inanıyoruz."
Muhabir: Meltem Yılmaz
Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - TRABZON
Son Dakika › Yerel › 'Ted Koleji ile Trabzon Eğitim Ortamı Daha da Zenginleşecek' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.