Tekirdağspor, bu sezon ilk kez Namık Kemal Stadyumu'nda seyircisi önüne çıktığı maçta Edirnespor Gençlik Kulübü'nü 2-1 yendi.
Tekirdağspor, bu sezon ilk kez Namık Kemal Stadyumu'nda seyircisi önüne çıktığı maçta, grubun namaglüp lideri konumunda bulunan Edirnespor Gençlik Kulübü'nü taraftarının büyük desteğini de yanına alarak ilk yarıda attığı iki golle, 2-1 yenmeyi başardı.
Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda oynanan ve 3 bin 500 taraftarın izlediği karşılaşmanın gollerini Tekirdağspor adına 4. dakikada Nazım, 24. dakikada Bülent atarken; rakip takımın tek golü 87.dakikada Ulaş'ın ayağından geldi.
Balıkesir Bölgesi hakemlerinin yönettiği karşılaşmanın 3. dakikasında Tekirdağspor Celil'in ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı.
Sarı siyahlı ekip bu galibiyetle evinde oynadığı 5. maçtan da galibiyetle ayrılarak puanını 20'ye çıkardı. Tekirdağspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Lüleburgazspor'la karşılaşacak.
17.12.2012 10: 15: 07
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Tekirdağspor, Edirne'yi Kendi Evinde Yendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.