Teknede Pankart Açıp Evlenme Teklif Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Teknede Pankart Açıp Evlenme Teklif Etti

Teknede Pankart Açıp Evlenme Teklif Etti
18.06.2014 09:53

Fethiye ilçesinde bir genç, kız arkadaşına üzerinde "Hayatımın anlamı benimle evlenir misin?

Fethiye'de teknede açtırdığı pankartla kız arkadaşına evlenme teklifi eden genç, "Evet" yanıtı aldı.

Halk dansları eğitmenliği yapan 25 yaşındaki Arif Gerçekbilen, aynı yaştaki hemşire kız arkadaşı Gülcan Durgut'a sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmak için arkadaşlarıyla plan yaptı. Sahil bandındaki bir restorana gelen çift, yemek için önceden rezerve ettikleri masaya oturdu.

Bir süre sonra çiftin yemek yediği yere yanaşan teknedekiler, üzerinde, "Hayatımın anlamı benimle evlenir misin?" yazılı pankart açtı. Duruma çok şaşıran Durgut, "Evet" yanıtını verdi.

Gerçekbilen daha sonra tepsi içinde gelen yüzüğü diz çöküp Durgut'un parmağına taktı.

Çiftin sürpriz evlenme telifini restorandaki müşteriler de ilgiyle izledi.

Gerçekbilen, gazetecilere yaptığı açıklamada, kız arkadaşıyla ilk tanıştıklarında geldikleri restoranda evlenme teklifi etmek istediğini söyledi.

Durgut ise erkek arkadaşının evlenme teklifine çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu ifade etti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teknede Pankart Açıp Evlenme Teklif Etti - Son Dakika


Advertisement