Kocaeli'de gezdirdiği köpeğinin girdiği süs havuzunda elektrik çarpması sonucu telef olan vatandaş, sinir krizi geçirdi.
İzmit'te "Cindy" ve "Bella" adlı köpeklerini dolaştıran Nurcan Çetinkaya, Yeni Cuma Parkı'na gelerek burada bir süre dinlendi.
Bu sırada parkta bulunan süs havuzuna giren "Bella" isimli köpek, havuzdaki elektrik akımına kapılarak telef oldu.
Köpeğini süs havuzunda hareketsiz halde gören Çetinkaya, sinir krizi geçirerek havuzun başında saatlerce ağladı.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, sinir krizi geçirerek fenalaşan Çetinkaya'yı ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Olay yerine gelen belediye ekipleri, süs havuzuna gelen elektriği keserek telef olan hayvanı havuzdan çıkarttı.
Çevredeki vatandaşlar ise bu duruma tepki göstererek, yetkililerin önlem alması gerektiğini söyledi. - Kocaeli
Son Dakika › Yerel › Telef Olan Köpeğinin Başında Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?