Temaşa-İ Ramazan'da Gündem 'Ekoloji' - Son Dakika
Yerel

Temaşa-İ Ramazan'da Gündem 'Ekoloji'

Temaşa-İ Ramazan\'da Gündem \'Ekoloji\'

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Temaşa-i Ramazan’ etkinlikleri, vatandaşları keyifli ve eğlenceli sohbetlerle buluşturmaya devam ediyor.

10.07.2014 11:16

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Temaşa-i Ramazan' etkinlikleri, vatandaşları keyifli ve eğlenceli sohbetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 'Temaşa-i Ramazan' programı ile Ramazan ayının bereketi Bursa'da her gece ayrı bir tatta yaşanıyor. Bu kez Aşk-ı Nebi konseri ile başlayan 'Temaşa-i Ramazan' programı, İkbal Gürpınar ve konuğu ile keyifli anlara adını yazdırdı. Aşk-ı Nebi konserinde Peygamber Hz Muhammed sevdasına yazılıp bestelenen eserler seslendirildi. Ramazan ikliminin en güzel yaşandığı Merinos Park'ta gerçekleştirilen programın sohbet bölümünde ise sevilen sunucu İkbal Gürpınar, Bursalılarla bir araya geldi. Ünlü televizyoncu Gürpınar'a programında Ekoloji Uzmanı Erkan Şamcı eşlik etti. Şamcı, çevre hakkında verdiği pratik bilgilerle vatandaşları bilgilendiren, doyurucu bir sohbetle geceye damgasını vurdu. Programın sonunda vatandaşlar, Gürpınar ile Şamcı'ya kitaplarını imzalatmak için adeta birbirleriyle yarıştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temaşa-İ Ramazan'da Gündem 'Ekoloji' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement