Termeliler Üst Geçit Değil, Yaya Yolu İstiyor - Son Dakika
Yerel

Termeliler Üst Geçit Değil, Yaya Yolu İstiyor

Termeliler Üst Geçit Değil, Yaya Yolu İstiyor

Samsun'un Terme ilçesinde vatandaşlar üst geçit değil, yaya geçidi istiyor.

11.09.2013 17:26

Samsun'un Terme ilçesinde vatandaşlar üst geçit değil, yaya geçidi istiyor.

İlçenin Elmalık Mahallesi, Fenk Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden bir grup bayan, Terme Kaymakamlığı'na giderek Samsun- Ordu Karayolu'na üst geçit değil, yaya kaldırımı yapılmasını isteyerek toplanan dilekçelere teslim ettiler.

Karayolu üzerindeki üst geçidi yaşlılar, engelliler ve çocuklu bayanların kullanamadığını belirten mahalle sakinleri, üst geçidin yeniden düzenlenmesi veya kullanışlı bir hale getirilmesini istediler. Mahalle sakinleri yine aynı güzergah üzerinde kaldırımların esnaf tarafından işgal edildiğini hatırlatarak bu sorunun biran önce giderilmesini, aksi taktirde kazalara davetiye çıkarıldığını ifade ettiler.

Terme Kaymakamı Fahri Meral'e toplanan 600 imzalı şikayet dilekçelerini sunarak yardım isteyen bayanlar, biran önce taleplerinin yerine getirmesini istediler.

3 mahalle adına sıkıntılarını dile getiren Emine Bedir, kaldırımları kullanılamaz hale geldiklerini söyledi. Üst geçidin çok yüksek olduğu için kullanamadıklarını ifade eden Emine Bedir, "600 imza topladık. Şikayet dilekçemizi Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ve Samsun Valiliği'ne gönderdik. Biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu ise şikayetler konusunda sıkıntıya neden olan alan ile ilgili sorunları yetkili birimleri bildirdiklerini söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Termeliler Üst Geçit Değil, Yaya Yolu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement