Teski'ye Ait 4 Adet Kanal Temizleme Aracı Hizmete Başladı - Son Dakika
Yerel

Teski'ye Ait 4 Adet Kanal Temizleme Aracı Hizmete Başladı

Teski\'ye Ait 4 Adet Kanal Temizleme Aracı Hizmete Başladı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 4 adet kanal temizleme aracı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

16.11.2016 16:30

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 4 adet kanal temizleme aracı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Başkan Vekili Münür Karaevli, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nevzat Bahar, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve CHP Tekirdağ İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu katıldı.

Başkan Albayrak, TESKİ bünyesine kazandırılan yeni araçların hayırlı olmasını dilerken, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa başta olmak üzere tüm emeği geçenler kutladı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ise, kente daha hızlı ve güvenli hizmet vermek anlamında araç filolarına 4 adet daha yeni araç elediklerini ve bu araçların Tekirdağ'a ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, açılışa katılan tüm protokol üyelerine teşekkür etti.

Başkan Albayrak, araçları kontrol ederek, yetkililerden araç özellikleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Araç özellikleri, kamyon üst yapısı, su tankı, su pompası, su tesisatı, normal basınç çıkrığı, vakum pompası ve tesisatı, hidrolik tesisat, malzeme dolapları, ilave elektronik donanım ve kumanda sisteminden oluşuyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teski'ye Ait 4 Adet Kanal Temizleme Aracı Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement