Tevfikiye Mahallesi'nde Birlik ve Beraberlik Gecesi? - Son Dakika
Yerel

Tevfikiye Mahallesi'nde Birlik ve Beraberlik Gecesi?

Tevfikiye Mahallesi\'nde Birlik ve Beraberlik Gecesi?

Yunusemre Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri bu kez Tevfikiye Mahallesi'nde düzenlendi.

18.07.2014 14:46

Yunusemre Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri bu kez Tevfikiye Mahallesi'nde düzenlendi. Yüzlerce mahalleli kurulan dev iftar sofrasında orucunu açtı. Yunusemre Belediyesi Ramazan etkinlik programlarında her akşam yüzlerce kişi buluşuyor. Son durak Tevfikiye Mahallesi Üzümcüler İlköğretim Okulu oldu. Kadını erkeği, yaşlısı genci, çok sayıda kişi okul bahçecinde kurulan dev iftar sofrasındaki yerini aldı. Ezanın okunmasıyla birlikte alandaki kalabalık hep birlikte iftarını açtı.

Programa, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Kurulan sahnede ilahiler okunurken sema gösterisi büyük ilgiyle izlendi. Ramazan Şerbeti ise ağızları tatlandırdı. Hacivat Karagöz oyunuyla çocuklar doyasıya eğlendiler.

Düzenlen etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, aslandaki kalabalığın birlik ve beraberliği sembolize ettiğini söyledi. Başkan Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak her akşam farklı bir mahallede iftar programı düzenliyor ve sizlerle hasret gideriyoruz. Bu akşam Tevfikiye'deyiz. Sizler için yapacak olduğumuz çok projemiz var" dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olan Başkan Çerçi, çocukların isteklerini kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf çekildi. Gecenin sonunda çocuklara Osmanlı Macunu, balon ve hediye lunapark bileti dağıtıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tevfikiye Mahallesi'nde Birlik ve Beraberlik Gecesi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement