Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Tamamlandı

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Tamamlandı

Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sofular Belediyesi işbirliği ile Pazarlar İlçesine bağlı Sofular Kasabasında açılan 104 saatlik tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kursu tamamlandı.

20.12.2013 21:48

Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sofular Belediyesi işbirliği ile Pazarlar İlçesine bağlı Sofular Kasabasında açılan 104 saatlik tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kursu tamamlandı. Kursa katılan 40 üreticiden 38 üretici başarılı olarak sertifika almaya hak kazandığı bildirildi.

Kurs İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Erdem Çetin tarafından verildi. Çetin, "Eğitim kapsamında tıbbi aromatik bitkilerin sınıflandırılması ve ekonomik öneminin yanı sıra, Pazarlar İlçesinde tıbbi ve aromatik bitki potansiyeli, yetiştiriciliği ve kullanım alanları ile ilde tarımsal üretim potansiyeli olan, tıbbi ve aromatik bitkilerden kırmızı biber, soğan, sarımsak, nane, dere otu, salep, kekik, maydanoz, tere gibi bitkilerin yetiştiriciliği konuları anlatıldı" dedi.(özel haber) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement