Sağlık Çalışanlarından Kilis Valisi Tapsız'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık Çalışanlarından Kilis Valisi Tapsız'a Ziyaret

Sağlık Çalışanlarından Kilis Valisi Tapsız\'a Ziyaret

Doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kilis Valisi Süleyman Tapsız'a ziyarette bulundu.

14.03.2014 18:25  Güncelleme: 18:50

Doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kilis Valisi Süleyman Tapsız'a ziyarette bulundular.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, İl Sağlık Müdürü Yemliha Aksoy, Halk Sağlığı Müdürü Emin Aslan, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Ayşe Tapsız, Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreteri Serdar Sarıfakı, Devlet Hastanesi Başhekimi Erşan Öztin Vali Süleyman Tapsız'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, İl Sağlık Müdürü Yemliha Aksoy, 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde düzenlenecek etkinlikler ile ilgili, Vali Tapsız'a bilgi verdi.

Vali Süleyman Tapsız "Sağlıklı hayat, her insanın vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olup, "Önce insan" anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır" dedi.

Vali Tapsız, "İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile yaz, kış demeden, kar fırtına demeden, sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretin sonunda misafirler tarafından Vali Süleyman Tapsız'a çiçek takdim edildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Çalışanlarından Kilis Valisi Tapsız'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement