Tıp Bayramında Dr. İsmail Fakı Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Tıp Bayramında Dr. İsmail Fakı Ödülleri Dağıtıldı

Tıp Bayramında Dr. İsmail Fakı Ödülleri Dağıtıldı

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 14 Mart Tıp Bayramı'nı Şükriye Tutkun konseriyle kutladı.

14.03.2014 16:31

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 14 Mart Tıp Bayramı'nı Şükriye Tutkun konseriyle kutladı. Gecede bu yıl ilk kez düzenlenen "Dr. İsmail Fakı Sağlık Ödülleri" de sahiplerini buldu.

Almira Otel'deki kutlama törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerin hekimleri ile çok sayıda davetli katıldı. Hekimlerin ilgi gösterdiği gecede geçen yıl emekli olan hekimlere teşekkür plaketi verilirken, bu yıl başlatılan "Dr. İsmail Fakı Sağlık Ödülleri" kapsamında da Bursa sağlığına değer katan hekimlere ödülleri takdim edildi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, 14 Mart Tıp Bayramı'nı, mesleğin ağır sorumluluğundan kaynaklanan stres ve geriliminden uzaklaşmaya vesile olacak eğlenceli bir geceyle kutlamak istediklerini söyledi.

Milletvekili İsmet Su ise, sağlıkta dönüşüm projesi ve yapılan yeni yatırımlarla sağlık hizmetlerinde çok mesafe alındığını, bu hizmetlerin en önemli ayağını hekimlerin oluşturduğunu ifade etti. Sağlık çalışanlarının büyük fedakarlıklar göstererek çalıştığını anlatan Su, hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, hekimlik mesleğinin fedakarlık gerektiren bir iş olduğuna vurgu yaparak,  bu yüzden her hekimin takdire şayan bir iş icra ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından geçen yıl emekli olan Dr. Ahmet Mesut, Dr. Ömer Faruk İlhan, Dr. Nadir Ünlü, Dr. Seyit Üstün'e teşekkür plaketleri verildi.

Ödül töreni sonrasında sahne alan Şükriye Tutkun türküler seslendirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tıp Bayramında Dr. İsmail Fakı Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement