Tirilye Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tirilye Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı

Mudanya'nın Tirilye Belde Belediyesi'nin haziran ayı meclis toplantısı yapıldı.

06.06.2012 12:26

Mudanya'nın Tirilye Belde Belediyesi'nin haziran ayı meclis toplantısı yapıldı.

Toplantıda ilk olarak 2009 yılında yapılan yerel seçimlerinde 3 mahalleden 5 mahalleye çıkarılan Tirilye'de, ilk yerel seçimlerde mahalle sayısının 2'ye düşürülmesi yönünde prensip kararı alındı.

Önceki toplantıda beldenin ilçeye dönüştürülmesi yönünde aldıkları kararı anımsatan Belediye Başkanı Ali Turan, bu toplantıda söz konusu karara ilaveten oluşturulması planlanan ilçe sınırlarına 13 köyün dahil olmasını talep etti. Turan'ın teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis ayrıca, İstanbul-Mudanya arasında deniz ulaşımını sağlayan İDO ile özellikle hafta sonları İstanbul-Armutlu-Tirilye hattında deniz otobüsü seferi konulması yönünde görüşmelerin ve yazışmaların yapılması konusunda Başkan Turan'a yetki verdi.

Toplantıda, yaz sezonunda faaliyet gösterecek ve sahildeki olası boğulma olaylarını önleyecek bir adet arama kurtarma botunun alınması kararlaştırdı.

Muhabir : Ömer Bilik/ Mehmet Bayer

Yayıncı : Harun Kaymaz - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tirilye Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement