Tki Tavşanlı Linyitspor'un Antalya Kampı Başladı - Son Dakika
Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor'un Antalya Kampı Başladı

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Antalya'daki hazırlık kampı başladı.

02.01.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Antalya'daki hazırlık kampı başladı.

Kulüp Başkanı Zafer Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafilenin, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde bir otelde kampa başladığını bildirdi.

Hollanda'dan iki takımla 6 ve 9 Ocak'ta hazırlık maçları yapmayı planladıklarını belirten Atalay, kampın 13 Ocak'ta sona ereceğini ve takımın 15 Ocak'ta deplasmanda yapacağı Kayseri Erciyesspor maçı için bu kente hareket edeceğini söyledi.

Atalay, Elazığspor'dan kaleci Yavuz Eraydın, Bozüyükspor'dan Emrah Kaya ve Menemen Belediyespor'dan Beşir Tezer'i transfer ettiklerini anımsatarak, şöyle konuştu:

"Takımımızda eksik gördüğümüz mevkilere birkaç oyuncu daha transfer edeceğiz. Belek'teki kampta bazı oyuncuları deneyip ona göre karar vereceğiz. 18 maçlık ikinci bölüme moral ve motivasyonu güçlü bir kadroyla başlamak istiyoruz. Hem oyun hem de skor olarak taraftarımızı memnun edecek, bizi puan sıralamasında üst sıralara tırmandıracak sonuçları alabilecek kapasite ve güce sahibiz. Umarım Belek'teki kamp bunun ilk adımı olur ve iyi bir şekilde başlarız."

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tki Tavşanlı Linyitspor'un Antalya Kampı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement