TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İzto'da - Son Dakika
Yerel

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İzto'da

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İzto\'da

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Tartan ve komite üyeleri İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti.

18.04.2013 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Tartan ve komite üyeleri İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Kurul başkanı Aynur Tartan İzmir'de yer alan tüm oda ve borsalarda üye kadın girişimci sayısının ve meclis üyesi kadın sayısının arttırılmasına yönelik olarak İzmir Ticaret Odası'ndan destek istedi.

Hedeflerinin, İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun mevcut üye sayısını artırmak ve kontenjan sayısı olan 561'e ulaşmak olduğu belirten Tartan, İzmir Ticaret Odası'nın girişimci kadın üye sayısının arttırılması konusunda vereceği desteğin kendileri için oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Kadınların odalarda aktif rol almalarının öneminden bahseden Tartan, kadın girişimciliğin teşvik edilmesi ve arttırılmasıyla ilgili her türlü göreve açık olduklarını ifade etti.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ise "Kadın girişimci sayısının arttırılmasına yönelik her türlü desteğe açığız. Kadınların odalarda aktif rol almaları bizim için de oldukça önemli, bu alanda yapacağınız çalışmaları gönülden destekliyoruz" dedi.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ve Ekrem Demirtaş ziyarette kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve bu alanda İzmir Ticaret Odası ile yapılabilecek ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

(HK)

18.04.2013 12: 12: 48

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İzto'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement