Tokat'a Yamaç Paraşütü Tesisi - Son Dakika
Yerel

Tokat'a Yamaç Paraşütü Tesisi

Tokat\'a Yamaç Paraşütü Tesisi

Vali Şerif Yılmaz, yamaç paraşütü tesisinin az olduğu Türkiye'de en güzel ve örnek yamaç paraşütü tesislerinden birisinin Tokat'ta olacağını kaydetti.

12.04.2012 12:13

Vali Şerif Yılmaz, yamaç paraşütü tesisinin az olduğu Türkiye'de en güzel ve örnek yamaç paraşütü tesislerinden birisinin Tokat'ta olacağını kaydetti.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından desteklenen ve Turhal Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen "Tokat Mercimek Tepe Yamaç Paraşütü Altyapı Geliştirme Projesi" kapsamında Mercimektepe'de yapılan tesisleri yerinde inceleyen Vali Şerif Yılmaz, Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü'den projenin son durumuyla ilgili bilgi aldı. Tesislerin bir ay içerisinde tamamlanacağını belirten Kaymakam Ünlü, uluslararası standartlarda inşa edilen tesislerin 2012 yılı yamaç paraşütü sezonu içerisinde hizmet vereceğini, Türkiye'de yamaç paraşütü şampiyonasının dört ayağından birinin de Turhal'da gerçekleştirileceğini söyledi. Vali Yılmaz, yamaç paraşütü tesisinin az olduğu Türkiye'de en güzel ve örnek yamaç paraşütü tesislerinden birisi olacağını kaydetti. Yamaç paraşütü yapmak için Tokat'a gelen konukların aileleriyle beraber çadır ya da karavan kurmak suretiyle de tesislerde konaklayabileceklerini ifade eden Vali Yılmaz, "Bu tesisler turizm altyapısını karşılama yönünde atılan önemli adımlardan birisi. Kısa sürede bunun semeresi alınacak. Tesislerin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'a Yamaç Paraşütü Tesisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement