Tokat'ta Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı

Tokat\'ta Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı

Tokat'ta "Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı" kapsamında düzenlenen eğitime katılan 35 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

30.03.2012 17:42

Tokat'ta "Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı" kapsamında düzenlenen eğitime katılan 35 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce Emirseyit beldesinde Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde "Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı" kapsamında kurs düzenlendi. Haftada 2 saat olmak üzere 9 hafta süresince düzenlenen eğitime katılan 15-65 yaş aralığındaki kursiyerlere törenle sertifikaları verildi. Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul Ağıl, bu tür kursların yararına değinerek, "Değişen ve gelişen dünyamızda, insanlarımızın bilinçli bireyler olarak yetişmesi ve kendilerini geliştirmeleri geleceğin Türkiye'si için çok önemli. Bu anlamda kursun tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Törene İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Yavaş, Şube Müdürü Ümit Ok ve Emirseyit İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Güneş de katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement