TOKİ'nin 2+1 Daire Çekilişinde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika
Yerel

TOKİ'nin 2+1 Daire Çekilişinde Gözyaşları Sel Oldu

TOKİ\'nin 2+1 Daire Çekilişinde Gözyaşları Sel Oldu

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşlar için yapılan 2+1 daireler sahiplerini çekilen kurayla buldu.

21.10.2012 17:15

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşlar için yapılan 2+1 daireler sahiplerini çekilen kurayla buldu. Kura çekilişinde kimi sevinçten kimisi ise üzüntüden gözyaşlarını tutamadı.

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için Bahşılı ilçesi Doğanay Mahallesi'nde yapılan 130 konuttan oluşan 2+1 daireler bugün belediye önünde gerçekleştirilen kura çekimiyle sahiplerini buldu. Ancak çekilişte umudunu zemin kat ve kat üstü üstüne bağlayan aileler umduğunu bulamayınca gözyaşlarına boğuldu. Zemin kat ve üstü çıkan aileler ise mutluluktan havalara uçtu.

Kura çekiminde konuşan Bahşılı ilçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ilçe halkının mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sürdürmelerinin tek arzuları olduğunu söyledi. İlçenin yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Bişkin, İlçenin daha güzel ve modern bir hale getirilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını, TOKİ projelerinin ilçeye kazandırılmasında emeği bulunanlara teşekkür etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ'nin 2+1 Daire Çekilişinde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement