Topçuasımlı Hanımlar Kurslara Yoğun İlgi Gösteriyor - Son Dakika
Yerel

Topçuasımlı Hanımlar Kurslara Yoğun İlgi Gösteriyor

Topçuasımlı Hanımlar Kurslara Yoğun İlgi Gösteriyor

Yunusemre Belediyesi tarafından resmi açılışı yakında yapılacak olan Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali’nde kurslar başladı.

08.09.2016 14:07

Yunusemre Belediyesi tarafından resmi açılışı yakında yapılacak olan Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali'nde kurslar başladı. Bayanlar, Ahşap Boyama ve El Sanatları Kursuna yoğun talep gösterirken; Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, kursa katılan bayanlarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, resmi açılışı yakında yapılacak olan Yunusemre Belediyesi Topçuasım Mahallesinde başlatılan kurslara katılan kursiyerleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bayanlarla yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Uygur, hanım lokallerinin sayılarını arttıracaklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Uygur, "Yunusemre İlçemiz sınırları içerisinde faaliyete geçirdiğimiz hanım lokalleri ve kültür merkezlerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Lokallerimizdeki kurslara katılarak memnun kalan vatandaşlarımız komşularını da kurslara katılmaya davet ediyor. Bayanlarımızın memnun kalmaları bizler için çok önemli. Ayrıca mevcut kursların yanı sıra, bayanlarımız tarafından talep edilen kursları da Yunusemre Halk Eğitim Merkezimizle istişare ederek, kursiyer sayısında yeterli sayı elde edildiğinde açıyoruz" şeklinde konuştu.

Uygur, kursların bayanların kişisel gelişimine de katkı sağladığına dikkat çekerek, "Bayanlarımızın sosyalleşmesini önemsiyoruz. Onları hayatın her alanında aktif bir şekilde görmek istiyoruz. Bayanlarımız bu kurslara katılarak hem el becerilerini geliştiriyor hem de ekonomik özgürlüklerini kazanıyorlar" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topçuasımlı Hanımlar Kurslara Yoğun İlgi Gösteriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement