Torbalı Anadolu İhl'nde Örnek Olacak 'Yedim Say' Projesi Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Torbalı Anadolu İhl'nde Örnek Olacak 'Yedim Say' Projesi Başladı

Torbalı Anadolu İhl\'nde Örnek Olacak \'Yedim Say\' Projesi Başladı
25.10.2013 13:20

Torbalı'da eğitim veren Anadolu İmam Hatip Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri örnek olacak yeni bir projeye imza attı.

Torbalı'da eğitim veren Anadolu İmam Hatip Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri örnek olacak yeni bir projeye imza attı. Önceki gün başlayan ve ismi 'yedim say' olan proje kapsamında, öğrenciler günün bir öğün yemeğin karşılığı olan parayı, hazırlanan bağış kutusuna atacaklar. Bir ay sürecek olan proje kapsamında toplanacak paralar ile belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek ziyareti verilecek.

Kulüp öğretmenleri İrfan Dağ ve Ali Arıkan tarafından sürdürülen proje öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Başkanı Aziz Mahmud Hüdayi Kafadar, "Okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin en azından bir öğün yemek ihtiyacını karşılamak için ve öğrencilerimize sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürünü kazandırmak için 'Yedim Say!' adlı bir kampanya başlattık. Öğrenciler bir öğün yemek yedim sayıp, yemek parasını kantinde oluşturduğumuz kumbaraya atacaklar" dedi.

Ssosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri İrfan Dağ ile Ali Arıkan danışmanlığında kulüpteki öğrencilerin yapmış olduğu bu faaliyete ilginin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Kafadar, "Bu kampanyamız 1 ay sürecek ve toplanan yardım okul idaresine teslim edilecek. İhtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti yapılarak, onlara yemek ikramı yapılacak. Hadi-i Şerif'te dediği gibi 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir', bu projenin başlamasında ilham kaynağı oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Anadolu İhl'nde Örnek Olacak 'Yedim Say' Projesi Başladı - Son Dakika


Advertisement