Torbalı CHP, MYK Üyesi Bedriye Gürkan'ı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Torbalı CHP, MYK Üyesi Bedriye Gürkan'ı Ağırladı

Torbalı CHP, MYK Üyesi Bedriye Gürkan\'ı Ağırladı

Seçim öncesi hareketli günler geçiren CHP Torbalı İlçe Örgütü'nde birlik ve bütünlük üst seviyede.

27.12.2013 11:34  Güncelleme: 11:35

Seçim öncesi hareketli günler geçiren CHP Torbalı İlçe Örgütü'nde birlik ve bütünlük üst seviyede. Partili vatandaşlar arasındaki örnek dayanışma güçlenerek artıyor. Seçimlerden mutlak zafer ile ayrılacaklarına inanan CHP Torbalı İlçe Örgütü üyesi vatandaşlar partiyi boş bırakmıyor. Örgüt, dün de parti MYK üyesi ve aynı zamanda partinin Ege Bölgesinde Örgütlenmeden Sorumlu üyesi Dr. Bedriye Gürkan ile CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku'yu ağırladı. İkiliyi kalabalık bir parti grubu karşıladı.

UTKU, "CHP TORBALI HER ZAMAN KARARLI, HER ZAMAN İNANÇLI"

Gördükleri kalabalık ve ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını belirten CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, "Torbalı'ya her zaman başı dik geldik. Çünkü buradaki örgüt gerçekten ülkesine, milletine ve partisine sahip çıkan, her zaman diri, her zaman başarılı bir örgüt. Sizleri böyle inançlı ve kararlı gördükçe ülkemizin geleceğine dair olan umutlarım artıyor. Aranızda olmaktan, sizleri böyle görmekten dolayı çok mutluyum, sağ olun var olun" dedi.

GÜRKAN, "GİTTİĞİM YERLERDEN SİZLERE MÜJDELER GETİRDİM"

Parti MYK üyesi ve Ege Bölgesi Örgütlenme Sorumlusu doktor Bedriye Gürkan, "Sizlere gittiğim yerlerden müjdeler getirdim. AK Parti hükümetinin sonu yaklaşıyor. Gittiğim her yerde bunu görüyorum. Türkiye'nin aydınlık geleceğini bizler yeni baştan inşa edeceğiz. Sizlerde o enerji ve kararlılığı görüyorum" dedi. Gürkan, partideki kalabalıktan dolayı İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve partili vatandaşları tebrik etti.

ŞENGÜZEL, TEŞEKKÜR ETTİ

Bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren CHP Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel, "Parti MYK üyemiz sayın Dr. Bedriye Gürkan ile İl Kadın Kolları Başkanımız sayın Özgün Utku'ya teşekkür ediyorum. Onları aramızda görmekten mutluluk duyduk" şeklinde konuştu. Yaklaşık 1 saat süren ziyarete parti üyesi birçok vatandaş da yoğun ilgi gösterdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı CHP, MYK Üyesi Bedriye Gürkan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement