Torbalı'da Engelsiz Yaşam Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Engelsiz Yaşam Parkı Hizmete Girdi

Torbalı\'da Engelsiz Yaşam Parkı Hizmete Girdi

Torbalı ilçesinde, ekim ayında Ertuğrul Mahallesi'nde 2 bin metrekarelik bir alan üzerine inşaa edilmeye başlanılan Engelsiz Yaşam Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

20.06.2013 17:19

Torbalı ilçesinde, ekim ayında Ertuğrul Mahallesi'nde 2 bin metrekarelik bir alan üzerine inşaa edilmeye başlanılan Engelsiz Yaşam Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Engelli çocukların rahatça oynamaları ve yetişkin vatandaşların da spor yapıp aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmelerini sağlayacak olan park, ilçede önemli bir eksikliği giderecek. Açılış töreni öncesi ve sonrası Belediye Bando ekibi sunduğu müzik ziyafeti ile davetlilere muhteşem bir konser verdi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılış töreninde konuşan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, "Engelli kardeşlerimiz için bu oyun parkını inşa ettik. Bu parkın engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarına katkıda bulunacağına inanıyorum. Bizim bulabildiğimiz oyun grupları bunlar, ileriki zamanlarda sizlerin de taleplerine göre parkımızda değişiklikler yapabiliriz. Oyun gruplarının kullanılması konusunda görevli personelimiz her zaman yanınızda olacak. İlçemize ve engelli çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum, güle güle kullansınlar" şeklinde konuştu.

"BU HİZMET TÜRKİYE'YE BİR ÖRNEKTİR"

Torbalı Kaymakamı Aydın Memük de, "İlçemize böyle bir alan kazandırdığı için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu hizmeti örnek bir hizmet olarak görüyorum. İlçemizde ve ülkemizde buna benzer çalışmaların yaygınlaşması gerekiyor" diyerek, engelli vatandaşlarımız için yapılan çalışmalardan bahsetti. Belediye Başkanı İsmail Uygur, engelli vatandaşlarımızla ve aileleri ile tek tek ilgilenirken, engelli vatandaşların sorunlarını dinleyip, aileleri ile sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Engelsiz Yaşam Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement