Torbalı Hem Müdürü Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Torbalı Hem Müdürü Veda Etti

Torbalı Hem Müdürü Veda Etti

Torbalı Halk Eğitim Müdürü Selahattin Daver, Torbalı'daki gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

05.07.2013 15:27

Torbalı Halk Eğitim Müdürü Selahattin Daver, Torbalı'daki gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Bu ay sonunda emekliliğe ayrılacak olan Daver, basın mensuplarına verdiği kahvaltıda yapmış olduğu hizmetleri ve emeklilikten sonra yapmayı düşündüğünü planlarını anlattı. Açtığı kurslarla yüzlerce insanı meslek sahibi yapan ve büyük bir özveriyle çalışan kurumun çalışkan Müdürü Selahattin Daver, emekliliğin tadını çıkartarak, Batı Trakya'dan Avusturya'ya kadar dünyayı dolaşacağını söyledi. 33 yıldır bir fiil hizmet veren ve yaptığı çalışmalarla herkesimin takdirini kazanan başarılı idarecinin bu kararı yakın çevresinde ve öğrencilerinde üzüntüye neden oldu.

GÖREV SÜRESİ BOYUNCA YAKLAŞIK 30 BİN İNSANIN KURSLARA KATILIMINI SAĞLADI

33 yıl önce göreve başlayan Halk Eğitim Müdürü Selahattin Daver, uzun yıllar Gaziemir ilçesinde görevde bulundu. 3 yıl önce tayini Torbalı'ya çıkan Daver, ilçede sayısız kurslar açtı. Görev süresi boyunca yaklaşık 30 bin insanın kurslara katılımını sağlayan Daver ve ekibi, 200'ün üzerinde kursiyeri ise fabrikalarda kalifiye eleman olarak işe yerleştirdi. Başarılı müdürün 3 yıllık görev süresi boyunca okuma yazma kurslarında 9 bin kişinin okur yazar belgesi almasını sağladı. Açılan birçok kursa 30 bin 811 kişiye kurs verildi. Merkezin açmış olduğu kurslara erkeklerin yanı sıra ev hanımları da büyük oranda katılım gösterdi. Şimdiye kadar açılan kurslarda birçok ev hanımı meslek sahibi olarak ticaret hayatına adım attı. Daver, meslek hayatı boyunca 17 taktir belgesi aldı ve ilçedeki 3 yıllık görevinde de bu başarıları ödüllendirildi.

ÜZERİME DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIM

Gazetecilere verdiği veda kahvaltısında Torbalı'ya 3 yıl önce rotasyonla atandığını ve ilçede şimdiye kadar büyük çalışmalara imza atıldığını belirten Selahattin Daver, emekli olduktan sonra ilçeyi çok özleyeceğini söyledi. Bir kurum müdürü olarak üzerine düşen ne görev varsa elinden geldiğince en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Daver: "Torbalı benim ikinci vatanım oldu. Ayrılacak olmam beni üzüyor ama ne yapalım, bu bir görevdi, benden sonra gelecek arkadaşıma da başarılar diliyorum. Üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve halkımıza hizmet vermek için çaba harcadım. Bu konuda beni yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu, çalışma arkadaşlarım, Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Çağlar ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim. Kırmayarak kahvaltıya geldiniz, mesleğinizde başarılar dilerim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Hem Müdürü Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement