Trabzonda Depremzedelere Yardım Amacıyla Hayır Panayırı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Trabzonda Depremzedelere Yardım Amacıyla Hayır Panayırı Düzenlendi

Trabzonda Depremzedelere Yardım Amacıyla Hayır Panayırı Düzenlendi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi koordinesinde Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle birlikte Trabzon Meydan Parkında depremzedeler için düzenlenen hayır panayırını birçok vatandaş ziyaret etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu da panayırı ziyaret ederek alışveriş yaptı. Karaismailoğlu daha sonra Meydan Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

06.05.2023 16:06

Trabzon'da depremzedelere yardım amacıyla hayır panayırı düzenlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi koordinesinde Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle birlikte Trabzon Meydan Parkı'nda depremzedeler için düzenlenen hayır panayırını birçok vatandaş ziyaret etti. Panayıra katılım sağlayan vatandaşlar bu vesile ile depremden etkilenen insanlara güzel bir destek olunacağını temenni ederek böyle organizasyonların daha çok yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu da panayırı ziyaret ederek alışveriş yaptı. Karaismailoğlu, daha sonra Meydan Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement