Trabzonlular Derneği'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Trabzonlular Derneği'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret

Trabzonlular Derneği\'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi\'ye Ziyaret

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi Zonguldak Omdan Bölge Müdürlüğü'ne atanan Musa Çelebi'yi ziyaret etti.

25.04.2013 13:38

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi Zonguldak Omdan Bölge Müdürlüğü'ne atanan Musa Çelebi'yi ziyaret etti.

Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi Zonguldak Omdan Bölge Müdürlüğü'ne atanan Musa Çelebi'yi ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, "Biz, Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak Zonguldak'ımıza gelen bütün bürokratlarımızı gelenek haline getirdik ziyaret ediyoruz. Bu amaçla size hoş geliniz diyor, başarılar diliyoruz. Çalışmalarınızın başarısının devamını diliyorum. Her zaman Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak yanınızda olduğumuzu bilmelisiniz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi ise "Allah'ın takdiri, sonuçta nasip meselesi. Bölge müdürü olarak burada çalışma fırsatını buldum. İnşallah sık sık bizlerde ziyaretinize geliriz. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzonlular Derneği'nden, Orman Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement