TÜBİTAK'tan Aldığı Para Ödülünü, Öğrencilere Bağışladı - Son Dakika
Yerel

TÜBİTAK'tan Aldığı Para Ödülünü, Öğrencilere Bağışladı

TÜBİTAK\'tan Aldığı Para Ödülünü, Öğrencilere Bağışladı

Kanada'da bir üniversitede öğretim üyesi olan Denizlili bilim adamı, TÜBİTAK'tan aldığı para ödülünü, öğrencilere verilmek üzere ÇYDD'ye bağışladı.

15.01.2014 22:30  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanada'da bir üniversitede öğretim üyesi olan Denizlili bilimadamı, TÜBİTAK'tan aldığı para ödülünü, memleketinde üniversite öğrencilerine verilmek üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine (ÇYDD) bağışladı.

The University of British Columbia'da öğretim üyesi olan Yüksek Mühendis Prof. Dr. Yusuf Altıntaş, mühendislik alanında yaptığı projeyle, 2013 TÜBİTAK Özel Bilim Ödülü'nü kazandı.

Altıntaş, 50 bin liralık para ödülünün tamamını, Bekillili öğrencilere burs verilmesi için ÇYDD Denizli Şubesine bağışladı. Prof. Dr. Yusuf Altıntaş adına kardeşi Asım Altıntaş, para ödülünü, ÇYDD Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün'e teslim etti.

Ümran Aygün, bu erdemli davranışın ve vefa örneğinin emsal olması dileğinde bulunarak, "İhtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek, geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi eğitim almasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Asım Altıntaş da Atatürk ilke ve devrimleri ışığında hizmet veren bir derneği tercih ettiklerini ifade ederek, bursun amacına ulaşacağından emin olduklarını kaydetti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TÜBİTAK'tan Aldığı Para Ödülünü, Öğrencilere Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement