TÜFAD'dan Aydınspor 1923'e Tam Destek - Son Dakika
Yerel

TÜFAD'dan Aydınspor 1923'e Tam Destek

TÜFAD\'dan Aydınspor 1923\'e Tam Destek

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Aydın Şubesini ziyaret etti.

28.05.2014 09:38

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Aydın Şubesi'ni ziyaret etti.Ziyaretten, 'birlikte masaya yumruk vurma' kararı çıktı.

TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete, Aydınspor 1923 yönetimi kalabalık şekilde katıldı. Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya, Aydınspor 1923'ün alttan-yukarıya doğru yapılanması gerektiğine dikkat çekerken, sık sık antrenörler ile birlikte bir araya gelmek istediklerini söyledi.

BAŞARI AŞAĞIDAN GELECEK

Aydınspor 1923'ün önce Aydınlıların takımı olduğunu ifade eden Kaya, "Alttan yukarıya doğru bir yapılanma istiyoruz. Profesyonel liglerde Aydın'ın üç-dört takımla mücadele etmesini istiyoruz. Başarının alttan geleceğine inanıyorum"dedi.

'Altyapıya Serpil Hamdi Tüzün istiyoruz' sözlerinin yanlış anlaşıldığına dikkat çeken Kaya, "Serpil Hamdi Tüzün sadece bir isim, bir idol. İçimizden Serpil Hamdi Tüzünlerin çıkmasını istiyoruz. Aydın'a ve Aydınspor 1923'e hizmet etmelerini istiyoruz"diye konuştu.

ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLANSIN

TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin ise, ilk kez Aydınspor 1923'ün kendilerini ziyaret ettiğini hatırlattı. Aydınspor'un alt yapısında görev yaptığı dönemde Osman Özköylü, Ali Akdeniz gibi isimleri çıkardıklarını belirten Tekin, "O kadroyla Sergenli, Metinli Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendik. Aydın'da ise 6 gol attık. Aydın'dan her zaman Ali Akdenizler, Osmanlar, Oğuzhan Kayarlar çıkar. Yeter ki bu çocuklara değer verilsin, yeterli çalışma ortamı sağlansın"ifadelerini kullandı.

ÖNCE SİSTEMİ KURALIM

Aydınspor 1923 Başkanı Kaya, futbol okulu kurmak istediklerini anlatarak şunları söyledi:

"Bu futbol okulunda beden eğitimi öğretmenleri görev yapsın. Ancak, önce para konuşmayalım. Önce sistemi kuralım, işler hale getirelim. Aydınspor 1923'ün altında yeni takımlar yaratalım. Bu konuda antrenörlerden de fedakarlık isteyeceğiz"

YERİ GELDİ PARA ALMADIK

Aydın futbolu için fedakarlığa her zaman hazır olduklarını belirten TÜFAD Aydın Şube Başkaı Tevfik Ata Tekin, "Yeri geldi Aydınspor'da 14-15 yıl para almadan çalıştık. Ancak, profesyonel takım ile altyapı hiçbir zaman bir arada olmaz. Bunu bilmeliyiz. Üst yapıya bağımlı bir alt yapıda başarı olması imkansız"ifadelerini kullandı.

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya'da, bu konu ile ilgili olarak hukukçuların gerekli araştırmayı yaptığını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜFAD'dan Aydınspor 1923'e Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement