Tüketici Ödülleri Sahiplerini Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Tüketici Ödülleri Sahiplerini Bekliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Tüketici Ödüllerine başvuraların 3 Şubat'a kadar yapılması gerektiği bildirildi.

10.01.2012 11:40

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Tüketici Ödüllerine başvuraların 3 Şubat'a kadar yapılması gerektiği bildirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla çeşitli dallarda ödül verileceği belirtildi.

Radyo-Televizyon Programı Ödülü, Yazılı Basın Tüketici Köşesi Ödülü, Bilinçli Tüketici Ödülü, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun Uygulanmasında Başarılı Kuruluş Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü, Bilimsel Çalışma Ödülü, Hizmet Ödülü dallarında, 2011 yılı faaliyetleri dikkate alınarak tüketici ödüllerinin verileceğinin belirtildiği açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Kişi veya kuruluşlar 'Tüketici Ödülleri'ne doğrudan aday olabilecekleri gibi, diğer kişi veya kuruluşlar tarafından da aday gösterilebilirler. Başvuruların en geç 3 Şubat 2012 Cuma günü saat 17.30'a kadar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne bizzat veya postayla yapılması gerekmektedir. Ödüle başvuracak adaylar başvurularını Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne de yapabileceklerdir."

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüketici Ödülleri Sahiplerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement