Tümsiad'dan Aydın Devlet Hastanesi'ne Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Tümsiad'dan Aydın Devlet Hastanesi'ne Nezaket Ziyareti

Tümsiad\'dan Aydın Devlet Hastanesi\'ne Nezaket Ziyareti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Zafer Alkaya’yı makamında ziyaret etti.

14.04.2015 09:45

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Zafer Alkaya'yı makamında ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette ana konusu Aydın Devlet Hastanesi'ndeki sağlık hizmetlerinin durumu ve yeni yapılacak sağlık yatırımları oldu. Aydın Devlet Hastanesi hakkında kısa bilgi veren Başhekim Alkaya, "Hastanemiz birçok alanda güzel hizmetler veriyor. Özellikle anjiyo konusunda çevre şehirlere bile hizmet verebilecek durumdayız" dedi.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ise, "Aydın, sağlık hizmetlerinde hatırı sayılır ilerleme kat etmiş bir şehir. Gönlümüz Aydınımızın tam bir sağlık hizmetleri kenti olmasından yana. Burada bir sağlık turizmi faaliyetinin oluşması hiç de uzak bir ihtimal değil. Bizi yoğun mesaisi arasında kabul eden Başhekimimiz Zafer Bey'e şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümsiad'dan Aydın Devlet Hastanesi'ne Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement