Turgutlu Belediye Başkanı Akın, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri İçin Harekete Geçtiklerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediye Başkanı Akın, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri İçin Harekete Geçtiklerini Açıkladı

Turgutlu Belediye Başkanı Akın, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri İçin Harekete Geçtiklerini Açıkladı

Cumartesi Kapalı Pazar Yeri’ni gezen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, geçmiş dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen pazar yerini geri almak için harekete geçtiklerini belirterek, “Turgutlu halkının neyi varsa geri alacağım. Bir kısmını geri aldım bir kısmının da böyle hukuksal mücadelesini yapıyorum” dedi.

15.01.2023 16:57  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumartesi Kapalı Pazar Yeri'ni gezen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, geçmiş dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen pazar yerini geri almak için harekete geçtiklerini belirterek, "Turgutlu halkının neyi varsa geri alacağım. Bir kısmını geri aldım bir kısmının da böyle hukuksal mücadelesini yapıyorum" dedi.

Başkan Akın, cumartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve yurttaş ile sohbet etti; istek ve şikayetleri dinledi. Akın ziyaretinde, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri'ni geri almak için harekete geçtiklerini söyledi. Geçmiş dönem Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından, 'otopark ve pazar yeri' yapılması karşılığında Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen pazar yerinin geri alınması için çalışma başlattıklarını belirten Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni mahkemeye verdiklerini de açıkladı.

Akın konuya ilişkin, şunları söyledi:

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Cumartesi Kapalı Pazar Yeri'ni otopark olarak yapmıştı. Aynı zamanda otopark olarak kullanılıyordu. Otopark Yasası değiştiği için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ihtar çektik ve burayı bize devredin dedik. Yazımıza olumlu cevap vermediler. Biz de konuyu mahkemeye taşıdık. Ben size bir söz vermiştim. Turgutlu halkının neyi varsa geri alacağım. Bir kısmını geri aldım bir kısmının da böyle hukuksal mücadelesini yapıyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediye Başkanı Akın, Cumartesi Kapalı Pazar Yeri İçin Harekete Geçtiklerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement