Turhal Belediye Başkanı Bekler Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Turhal Belediye Başkanı Bekler Açıklaması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, özellikle yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, özellikle yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turhal Belediye ekipleri, kış hazırlıklarını tamamladı. Greyder, kepçe ve kar küreme gibi 15 araçla kış boyunca Turhal'da kar ve buzlanmayla mücadele edecek. Vatandaşların iş ve ulaşımlarının aksamaması için karla mücadele ekipleri de 24 saat hazır bekleyecek.

Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Belediye olarak üzerimize düşen hazırlıkları tamamladık. Amacımız özellikle yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesini sağlamak. Turhal'da ulaşılabilir olması amacıyla karla mücadele çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürecek. Ancak kışla birlikte özellikle aracı olan Turhallı hemşehrilerimin de gerekli hazırlıklarını yapmalarını tavsiye ediyorum."

Kaynak: AA