Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Norveçli sevgililer kıskançlık yüzünden birbirlerine içki şişeleri ile saldırınca, kavga hastanede bitti.
Edinilen bilgiye göre, Güllerpınarı Mahallesi'nde bir otelde kalan Norveçli sevgililer Tina Margaret W. (42) ve Rune Vargtass B.(48) havuz başında alkol aldıkları sırada, Rune Vargtass B, İsveçli bir kadın turistle sohbete başladı.Erkek arkadaşını kıskanan ve kriz geçiren Tina Margaret W. elindeki içki şişesini kırarak Rune Vargtass B'ye saldırdı. Sevgilisinin de aynı şekilde karşılık vermesi üzerine birbirlerini yaralayan sevgililer otele gelen polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilerek gözaltına alındılar.
Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapılan çift, alkolün etkisinin geçmesinin ardından şikayetlerinden vazgeçince savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Turist Sevgililerin Kavgası Hastanede Son Buldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.