Turizm Haftası - Son Dakika
Yerel

Turizm Haftası

Safranbolu ilçesinde Turizm Haftası nedeniyle "Yaşayan Tarih ve Gönüllü Turizm Rehberi Aytekin Kuş" belgesel film gösterimi gerçekleştirildi.

20.04.2015 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu ilçesinde Turizm Haftası nedeniyle "Yaşayan Tarih ve Gönüllü Turizm Rehberi Aytekin Kuş" belgesel film gösterimi gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Burhanettin Uysal Konferans Salonu'nda yapılan belgesel film gösteriminde konuşan Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Safranbolu'nun geçmişten geleceğe köprü olmuş bir şehir olduğunu ifade eden Bulacak, "Safranbolu bir kültür hazinesi. Bunu sadece biz söylemiyoruz, 20 yıldan beri bunu dünyada söylüyor. Hem geçmişi hem geleceği herkesin kabul ettiği bir merkez haline gelmiş. Safranbolu sadece turizmden oluşmuş mütevellit bir yer değil. Safranbolu'da bir ülkenin, bir memleketin yaşayan ciddi bir geçmişi var. Bugünü var ve bu geçmiş ve bugünü geleceğe ışık tutacak. Aytekin Kuş Bey de buna birebir canlı şahit olmuş, en önemlisi de gönüllü olarak da buna katkıda bulunmuş, halen daha bu gönüllülüğe devam ediyor. Bütün övgüleri hak eden bir ağabeyimiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Bulacak ve Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, Aytekin Kuş'a ödül verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement