Turizmciler Kemer ilçesinde sahil temizliği yaptı.
İlçede bulunan turizmciler ve otel çalışanları, "Kemer sahilleri kışın da temiz" sloganıyla Kemer sahil bandında plaj temizliği yaptı. Çevre temizliğine ve daha temiz bir doğa anlayışı için yaklaşık 40 kişilik bir grup, plajdaki kutu, plastik şişe, poşet gibi çeşitli atıkları topladı.
Yaklaşık iki saat süren sahil temizliği sonunda sekiz torba çöp toplandı. Amaçlarının çevre temizliğine dikkat çekmek olduğunu belirten Kemer Grand Haber Otel Genel Müdürü Metin Peltek, sahillerin temizliğine önem verdiklerini söyledi.
Bu tür etkinliklerin arttırılması gerektiğini belirten Peltek, turizm yeri olan Kemer'de turistlere ve vatandaşlara daha temiz bir sahil bırakmak istediklerini kaydetti. Öte yandan temizlik sırasında bir köpek de sahibinin komutuyla denizdeki pet şişeyi suya girerek çıkardı. - Antalya
Son Dakika › Yerel › Turizmciler Kemer'de Sahil Temizliği Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.