Turizmcilere Çifte Bayram - Son Dakika
Yerel

Turizmcilere Çifte Bayram

Turizmcilere Çifte Bayram

Kurban Bayramı tatili için, Mersin’in Kızkalesi Beldesi’ne akın eden gurbetçi ve yabancı turistler, kıyıları şenlendirirken turizmcilere de çifte bayram yaşattılar.

12.10.2014 10:07

Kurban Bayramı tatili için, Mersin'in Kızkalesi Beldesi'ne akın eden gurbetçi ve yabancı turistler, kıyıları şenlendirirken turizmcilere de çifte bayram yaşattılar.

Temmuz ve ağustos aylarının "Ramazan"a denk gelmesiyle istenilen hedefe ulaşamayan turizmciler, Kurban Bayramı'nda yüzde 100 doluluk oranını yakalayarak Ramazan ayındaki durgunluğu telafi ettiler.

Okulların açılmasıyla yerli turistlerin çekildiği sahilleri bu kez gurbetçi ve yabancı turistler doldurdu. Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, otellerde doluluk oranının yüzde 100 olduğunu belirterek, "Sonbaharın en güzel ayında bu oranı yakalamamız bizleri sevindirirken, müşterilerimiz de deniz ve güneşin tadını çıkardılar" dedi.

Hava sıcaklığının 29, deniz suyu sıcaklığının 25 derece olduğunu kaydeden Çalışkan, "Böyle bir havada tatil yapmanın keyfini çıkaran turistler tesislerimizi seçerek bizlere çifte bayram yaşattılar. Dünyada sayılı tatil yerleri arasında bulunan bölgemizin deniz ve kumu pırıl pırıldır. Özellikle bu yıl deniz çarşaf gibiydi. Havaların Kasım ayına kadar bu şekilde devan edeceğini tahmin ediyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizmcilere Çifte Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement