Türk Eğitim Sen'den Milli Eğitim Müdürü Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim Sen'den Milli Eğitim Müdürü Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Türk Eğitim Sen\'den Milli Eğitim Müdürü Demir\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre önce Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Murat Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01.06.2016 16:24

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre önce Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Murat Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e yeni görevinde başarılar diledi. Uğur, "Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak öğretmenlerimiz ve okullarımızın sorunları ile her zaman ilgilenen bir sendikayız. Türk Eğitim Sen olarak Nevşehir'in eğitimde ki çıtasını her zaman en üst noktalara taşımak için çalışıyoruz. Umut ediyoruz ki bu çalışmalarımız el birliği içerisinde olacak ve Nevşehir'i eğitimde Türkiye'nin en üst noktalarına taşıyacağız. Nevşehir'de ki görevinizde başarılar dileriz. Bizler her zaman Nevşehir'imiz için yapacağınız güzel çalışmalarda yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz." diye konuştu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'de ziyaretlerinden dolayı Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur'a ve yönetim kuruluna teşekkür ederken Nevşehir'in başarısı için el birliğinde çalışacaklarını söyledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim Sen'den Milli Eğitim Müdürü Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement