Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği Balıkesir'de Protokol ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği Balıkesir'de Protokol ile Bir Araya Geldi

Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği Balıkesir\'de Protokol ile Bir Araya Geldi

İsviçre'deki Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği (TİSAB) yönetici ve üyeleri Balıkesir'de protokol mensupları ile bir araya geldi.

19.05.2013 03:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre'deki Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği (TİSAB) yönetici ve üyeleri Balıkesir'de protokol mensupları ile bir araya geldi.

Balıkesir il merkezindeki programda İsviçre'den gelen Türk turizmcilere City Meats"de özel bir yemek daveti verildi. Menüsünde yöresel tatları barındıran Balıkesir'e has tirit, keşkek ve Balıkesir Kaymaklısı tam not aldı. Yemek davetine Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı temsilen Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, GMKA Genel Sekteri Mustafa Gündoğan. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Soykan, müdür yardımcısı İlkay Karaağaç, Kocaseyit Hava Limanı Müdürü Mehmet Kaya, TİSAB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samsunlu, derneğin genel sekreteri Mehmet Göktaş ile diğer misafirler katıldı.

Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İsviçre'deki Türk turizmcileri Balıkesir'de misafir etmekten son derecee mutluluk duyduklarını, bu ziyaretlerin Balıkesir'e en olumlu ve kazançlı şekilde yansımasını beklediklerini ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur da yurt dışındaki Türk turizmcileri, seyahat acentalarının sahiplerini Balıkesir'de görmekten, misafir etmekten mutlu olduğunu belirterek Balıkesir Valiliğine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan milletvekili Edip Uğur; Türkiye-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği'nin Balıkesir'i İsviçre'de ve dünyaya tanıtacaklarını söyledi. 'Balıkesir Türkiye'nin parlayan yıldızıdır' diyen Edip Uğur, şunları kaydetti;

"Ulaşım sorunu bittiğinde Balıkesir daha kolay ulaşılabilir olacak. Körfezdeki havaalanımız 24 saat hizmet veriyor. 24 bin metrekare yolcu terminali olacak. Balıkesir 5 yıl içinde Edirne-Çanakkale otoyolu köprüsü ile gelecek trafik buradan ulaşım sağlayacak. Balıkesir'den günde ortalama olarak 18 bin araç

geçiyor. Bu otoyol tamamlandığında yurt dışından gelen 50-60 bin araç Balıkesir'den geçecek. Bununla beraber altyapılarla ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Müteşebbisler burada yatırım yapabilirler, Allah vergisi bir doğası var. TİSAB bize eksiklerimizi söylüyor, bunları yerine getireceğiz. Bizim bu bölgedeki turizm yatırımlarına büyük teşvikler veriliyor. Öncelikle Türkiye'deki yerli yatırımcılar elini çabuk tutsun, yoksa yabancı yatırımcılar gelir yatırım yaparlar."

ATATÜRK HAVA LİMANI KAPATILACAK

AK Parti Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, İstanbul Atatürk Havalanının en kısa sürede kapatılacağını bildirdi.

"TİSAB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samsunlu (As Reisen), Genel Sekreter Mehmet Göktaş (Altay Reisen), Gökçe Tunç Okumuş (Smeil Reisen), Yakup Yetişti (Yetişti Reisen), Ali Dönmez (Dönmez Reisen), Necmettin Meriç (Blue Dolphin Reisen), Nurcan Durmuş (My Tatil), İsmail Can (Net Reisen), Murat Hoş (Planet Travel), Necdet Filiz (Net Tur), Çetin Başatik (Handeys Reisen), Suat Şahin (Sıla Et Ürünleri Entegre Tesisi), Yakup Örge (Merve Döner Production), Cesur Çıtak (Autopark Wil AG), Ömür Çelik (Post Gazetesi İsviçre Temsilcisi, TGRT EU), Levent Karaağaç (Post Gazetesi ve TGRT EU)."

(YU)

19.05.2013 03: 31: 54

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği Balıkesir'de Protokol ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement