Türk Tarım Orman Sendikası Üyelerinin Sorunları İstişare Edildi - Son Dakika
Yerel

Türk Tarım Orman Sendikası Üyelerinin Sorunları İstişare Edildi

Türk Tarım Orman Sendikası Üyelerinin Sorunları İstişare Edildi

Türk Tarım Orman Sendikası Erzurum şube Başkan Yardımcısı ve Sarıkamış ilçe Temsilcisi Erol Turut'un düzenlediği istişare toplantısında, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcıları Hasan Nuri Akça ve Gürkan Bozkurt üyelerin sorunlarını dinledi. Turut, sendikacılığın kulaklık veya çanta dağıtarak değil, çalışanların özlük ve mali haklarını savunarak ve sorunlarıyla ilgilenerek gönüllerini kazanmak olduğunu vurguladı.

15.02.2024 10:27  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Tarım Orman Sendikası Erzurum şube Başkan Yardımcısı ve Sarıkamış ilçe Temsilcisi Erol Turut'un Sarıkamış düzenlediği istişare toplantısında Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcıları Hasan Nuri Akça ve Gürkan Bozkurt üyelerin sorunlarını dinlediler.

Sarıkamış Temsilcisi Erol Turut, yaptığı açıklamada liyakata vurgu yaparak, "Sendikacılık kulaklık, çanta dağıtarak ya da makamın verdiği yetkileri kullanarak baskıyla üye kazanmak değil, Sendikacılık çalışanın özlük ve mali haklarını savunmak, sorunlarıyla ilgilenerek gönüllerini kazanmaktır. Toplantımıza katılım, sağlayan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Tarım Orman Sendikası Üyelerinin Sorunları İstişare Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement