Türkiye'deki Seçim Şarkıları Türk Asıllı Hollanda Milletvekilini Şaşırttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye'deki Seçim Şarkıları Türk Asıllı Hollanda Milletvekilini Şaşırttı

Türkiye\'deki Seçim Şarkıları Türk Asıllı Hollanda Milletvekilini Şaşırttı
01.03.2014 18:44

Hollanda Parlamentosu’nun Türk asıllı milletvekili Yasemin Çegerek, “Hollanda’da sesli bir şekilde otobüslerle gezip şarkı açmış olsak Hollandalılar ‘sesten rahatsız oluyoruz’ diye şikayet eder” dedi.

Hollanda Parlamentosu'nun Türk asıllı milletvekili Yasemin Çegerek, "Hollanda'da sesli bir şekilde otobüslerle gezip şarkı açmış olsak Hollandalılar 'sesten rahatsız oluyoruz' diye şikayet eder" dedi.

PvdA (İşçi Partisi) Milletvekili Yasemin Çegerek, bir süreliğine geldiği Türkiye'de siyasi partilerin seçim otobüsleriyle müzik eşliğinde propaganda yapmalarına şaşırdığını söyledi. Hollanda'da seçim şarkıları olmayan siyasi partilerin otobüsleri toplantılara giderken kullandıklarını anlatan Çegerek, "Mesela bizim partimiz gül dağıtır insanlara. Sembolü odur. Burada şehrin içerisinde kornayla işte şarkılarla sesli şekilde birde atışma var değil mi şarkılarda. Kendi şarkılarını yapmışlar. Durdum baktım ve dinledim. Hepsi hoşuma gitti. Ama ne kadar insanları etkiler, durdum düşündüm" diye konuştu.

Akrabalarının yaşadığı Amasya'yı gezen Hollanda doğumlu Çegerek, tarihi mekanlarını dolaştığı şehri çok beğendiğini söyledi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'deki Seçim Şarkıları Türk Asıllı Hollanda Milletvekilini Şaşırttı - Son Dakika


Advertisement