Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Büyük Atatürk Koşusu'nda Farkındalık Oluşturdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Büyük Atatürk Koşusu'nda Farkındalık Oluşturdu

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Büyük Atatürk Koşusu\'nda Farkındalık Oluşturdu
28.12.2015 12:59

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 96. yıl dönümü sebebiyle organize edilen 80. Büyük Atatürk Koşusu’nda "Çocuklarımız Üşümesin" projesine "Koşan Adamlar" ile start verdi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 96. yıl dönümü sebebiyle organize edilen 80. Büyük Atatürk Koşusu'nda "Çocuklarımız Üşümesin" projesine "Koşan Adamlar" ile start verdi.

Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından bu yıl 80.'si düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu, 10 km güzergahta gerçekleşti. Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 96. yıl dönümü sebebiyle organize edilen koşuda, Koşan Adamlar "Çocuklarımız Üşümesin" projesiyle gündeme damgasını vurdu. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu'nun Başdanışmanı Aytekin Dabanca: " Organize edilen 80. Büyük Atatürk Koşusu'nda Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına Koşan Adamlar "Çocuklarımız Üşümesin" projesine start verdiğini belirtti. Projenin amacı doğrultusunda soğuk kış günlerinde Türkiye'de yardıma muhtaç tüm çocuklarımıza ulaşarak yüreklerini ısıtmak istiyoruz" dedi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına Koşan Adamlar'a, Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan da koşu sonrasında teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Büyük Atatürk Koşusu'nda Farkındalık Oluşturdu - Son Dakika


Advertisement