Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşuaraştırması - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşuaraştırması

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, Çorlu TSO üyesi 21 firmanın listede yer aldığını bildirdi.

20.06.2015 13:24

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, Çorlu TSO üyesi 21 firmanın listede yer aldığını bildirdi.

Sülün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası'nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu anket çalışmasında, ülke ekonomisinin son yıllardaki gelişme trendini ortaya koyduğunu ifade ederek, "Bu anket araştırması hem ülke ekonomisinin son yıllardaki durumu, hem de Türk sanayisinin 500 firması ve Türk ekonomisinin genel görünümünü sergiliyor" dedi.

Listede Çorlu TSO üyesi  firmaların da yer almasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Sülün, şunları kaydetti:

"Çorlu TSO olarak listeye giren üyelerimizin başta ülke ekonomisi olmak üzere, kentimiz ve bölgemizin ekonomik kalkınması ve istihdamına olan katkılarından dolayı gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum. İSO tarafından geleneksel hale gelen Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan 21 firma listede yer aldı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşuaraştırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement