Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Pala, Diyarbakırlı Minik Futbolcu Bayram Demirbaş'a Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Pala, Diyarbakırlı Minik Futbolcu Bayram Demirbaş'a Sahip Çıktı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Diyarbakırlı minik futbolcu Bayram Demirbaş'ı dizindeki ödem tedavisi için uçakla Ankara'ya getirtti."Türkiye'nin Minikleri Dünyanın Yıldızları Projesi" kapsamında Ağustos ayında Barcelona alt yapısına giden sporculardan biri olan Bayram Demirbaş'ın dizindeki sakatlığı öğrenen Pala, sporcuyu tedavi için uçakla Ankara'ya getirtti.

12.01.2012 16:00

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Diyarbakırlı minik futbolcu Bayram Demirbaş'ı dizindeki ödem tedavisi için uçakla Ankara'ya getirtti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Avea'nın işbirliği ile gerçekleştirilen

"Türkiye'nin Minikleri Dünyanın Yıldızları Projesi" kapsamında Ağustos ayında Barcelona alt yapısına giden sporculardan biri olan Bayram Demirbaş'ın dizindeki sakatlığı öğrenen Pala, sporcuyu tedavi için uçakla Ankara'ya getirtti.

Pala, yaptığı açıklamada, Bayram Demirbaş'ın dizinde meydana gelen sakatlığı duyunca çok üzüldüklerini ifade ederek, "Gelecek vadeden öğrencimizin bu durumuna kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Hemen müdahale ettik ve Federasyonumuz Sağlık Kurul Başkanı Op. Dr. Bülent Bektaşer'i görevlendirdik. Bayram'ı uçakla Diyarbakır'dan Ankara'ya getirterek muayenesini yaptırdık" dedi.

Korkulacak bir durum olmadığını öğrendiklerini, federasyon olarak her zaman sporcu öğrencilerinin yanında olduklarını ifade eden Pala, "İmkanlarımız ölçüsünde elimizden ne gelirse yapmaya gayret gösteriyoruz. Bayram'ın dizinde meydana gelen ödemden dolayı 3 ay fizik tedavi görecek ve tekrar antrenmanlarına başlayacak. Bülent hoca daha önce Çin'de yapılan dünya şampiyonasında sakatlanan bir sporcumuzu da Ankara'da ameliyat etmişti" diye konuştu.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Pala, Diyarbakırlı Minik Futbolcu Bayram Demirbaş'a Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement