TVF Başkanı Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

TVF Başkanı Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü Ziyaret Etti

TVF Başkanı Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü\'yü Ziyaret Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.

23.07.2014 13:09  Güncelleme: 13:05

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Voleybol Federasyonu ve Kepez Belediyesi'nin birlikte gerçekleştirecekleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kepez Belediyesi'nin başta voleybol olmak üzere birçok spora destek verdiğini belirten Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, "Birçok il ve ilçeyi, voleybol merkezi haline getirmek istiyoruz. 6-12 yaş arası çocuk ve gençlerin aktif rol alacağı projelerde, lisanslı voleybolcu sayısını arttırmayı düşünüyoruz. Gençliği ve çocukları küçük yaşta voleybolla yani sporla buluşturduğumuz zaman, ülke olarak sporda şiddeti en aza indireceğimiz düşüncesindeyim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, "Göreve geldiğimizde Kepez'de voleybol takımı yoktu. Kepez'de ilk voleybol takımını biz kurduk. Çocukların ilçede ve şehirde sporla buluşmasına çok büyük önem veriyoruz" diye konuştu. Başkan Tütüncü, Kepez'de başta voleybol olmak üzere birçok branşta binlerce çocuğun hem spor yaptığını hem sağlıklı olarak yetiştiğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TVF Başkanı Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement