Tütüncü, "Esnafı Mutlu Bir Kepez İçin Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Esnafı Mutlu Bir Kepez İçin Çalışıyoruz"

Tütüncü, "Esnafı Mutlu Bir Kepez İçin Çalışıyoruz"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

15.10.2014 13:01

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, odanın 1100 üyesinin 600'nün Kepez'de hizmet verdiğini anımsattı. Uzun, kısıtlı imkanlarla üyelerine hizmet verdiklerini aktararak, "Başkan Hakan Tütüncü'nün desteği ile üyelerimize yönelik Çanakkale, Bursa gibi kültürel geziler düzenledik. Yine Kepez Belediyesi'nin desteği ile üyelerimizi eğitim amaçlı Ankara'ya götürdük. Yönetim kurulu adına Başkan Tütüncü'ye teşekkür ederim" dedi.

Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Tütüncü ise,

odaya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Tütüncü, "Ne zaman bize görev düşerse odanın yanında olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra başarılı hizmetleri birlikte yaparak, esnafımızın beklentilerini karşılama arzusundayız" dedi.

Esnafı mutlu bir Kepez ideali için çalıştıklarını ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, "Geçtiğimiz 5 yıl boyunca hep esnafın yanında olduk. Önümüzdeki 5 yılda esnafın yanında olacağız" diye konuştu.

Ziyarete, Meclis Üyeleri Esat Göğük, Musa Batu, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Antalya Gazete Bayileri ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere de eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Esnafı Mutlu Bir Kepez İçin Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement