Tuzla Belediyesi'nden "Lise Üniversitesi" Projesi - Son Dakika
Yerel

Tuzla Belediyesi'nden "Lise Üniversitesi" Projesi

Tuzla Belediyesi, üniversitelerden profesörlerin ilçedeki lise öğrencilerine ders vermesine yönelik "Lise Üniversitesi" isimli proje başlattı.

03.01.2013 14:05

Tuzla Belediyesi, üniversitelerden profesörlerin ilçedeki lise öğrencilerine ders vermesine yönelik "Lise Üniversitesi" isimli proje başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında öğrenciler, üniversitede okumayı planladıkları bölümler hakkında da bilgilendiriliyor.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere, okul ve bölüm tanıtımlarının yapıldığı projeyle öğrencilerin daha kaliteli meslek seçimi yapması hedefleniyor.

Yaklaşık 1 aydır devam eden proje kapsamında, 2 bin 600 öğrenci 13 faklı derse katıldı. Proje sonuna kadar ise 7 bin 200 öğrenciye ulaşılması planlanıyor

Muhabir: Metin Tokgöz

Yayıncı: Nurhan Çorlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuzla Belediyesi'nden 'Lise Üniversitesi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement