Uludağ'da Kar Kalınlığı 95 Santimetre - Son Dakika
Yerel

Uludağ'da Kar Kalınlığı 95 Santimetre

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığının 95 santimetre olduğu bildirildi.

05.01.2012 12:01

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığının 95 santimetre olduğu bildirildi.

AA muhabirinin Uludağ Meteoroloji İstasyonu yetkililerinden aldığı bilgiye göre, yağışsız geçen günlerin ardından oteller bölgesinde kar kalınlığı 95 santimetre seviyelerinde bulunuyor.

Sıcaklığın eksi 1 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, hava bulutlu, ancak görüş açık.

Uludağ'da, akşam saatlerinden itibaren hafif, hafta sonu ve gelecek hafta ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

Öte yandan, yılbaşını tam doluluk ile geçiren Uludağ'daki otellerde, yaklaşan yarıyıl tatili nedeniyle yeniden rezervasyon telaşı başladı.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uludağ'da Kar Kalınlığı 95 Santimetre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement