Ulukışla'da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Ulukışla'da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Ulukışla\'da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Niğde'nin Ulukışla ilçesinde de çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlandı.
Ulukışla 75.Yıl Çok Programlı Lisesi tarafından tertip edilen Öğretmenler Günü Kutlama Programına desteğini sürekli...

25.11.2013 15:12

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Niğde'nin Ulukışla ilçesinde de çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlandı.

Ulukışla 75.Yıl Çok Programlı Lisesi tarafından tertip edilen Öğretmenler Günü Kutlama Programına desteğini sürekli Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Serhat Tunçtan, Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar, İlçe Emniyet Amiri Mahmut Önder Aygördü, Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, okulların yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir'in saat: 09.30'da Ulukışla Hükümet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saat: 10.00'da Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi Sosyal Salonunda başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajlarının okunmasının ardından genç öğretmenler adına Ulukışla 75.Yıl Ç.P.L Rehber Öğretmeni Yasemin Merve Özdemir bir konuşma yaptı. Günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalarını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Akdemir, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına ve önemine dikkat çekerken tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Şiirlerin okunması, slayt gösterisi, Teddy'nin Hikayesinin okunması, skeçlerin temsili, adaylığı kaldırılan öğretmenlerin Mustafa Küçükavşar yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Aslan İsmail Yürük'ün rehberliğinde yemin etmeleri ve Ulukışla 75.Yıl Ç.P.L okul korosundan şarkıların ardından Öğretmenler Günü'ne özel olarak Ulukışla Milli eğitim Müdürlüğünce düzenlenen öğretmenler arası anı yarışması birincisi Hasangazi İlkokulu sınıf öğretmeni Bestami Sarcan, Liseler arası öğretmene mektup yazma yarışması birincisi 75.Yıl Anadolu Lisesi öğrencisi Marziye Öcal, ortaokullar arası öğretmen konulu şiir yarışması birincisi Hasangazi Ortaokulu öğrencisi Cemile Kocaduru ve ilkokullar arası öğretmen konulu resim yarışmasında birinci olan İnkılap İlkokulu öğrencisi Tuğçe Kara'nın ödülleri Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Serhat Tunçtan, Belediye Başkanı Hacı Avşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir tarafından takdim edildi.

Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi Sosyal Salonunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programının ardından Kaymakam Ferhat Atar, protokol üyeleri ve öğretmenlerin katılımıyla öğle yemeği yendi. Yemeğin ardından Kaymakam Ferhat Atar tarafından öğretmenlere, günün anısına hediyeler takdim edildikten sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları sona erdi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukışla'da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement