Uludağ Üniversitesi Öğrencilerine, Bursa Emniyet Müdürlüğünden Mektup - Son Dakika
Yerel

Uludağ Üniversitesi Öğrencilerine, Bursa Emniyet Müdürlüğünden Mektup

Uludağ Üniversitesi Öğrencilerine, Bursa Emniyet Müdürlüğünden Mektup

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile ortaklaşa hazırladığı 11 bin 591 mektubu Bursa'ya gelecek öğrencilere gönderdi.

22.08.2014 18:11  Güncelleme: 20:20

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile ortaklaşa hazırladığı 11 bin 591 mektubu kayıt yaptırmak üzere Bursa'ya gelecek öğrencilere gönderdi.

Emniyet tarafından Uludağ Üniversitesi'ne kayıt yaptırmak üzere Bursa'ya gelecek olan 11 bin 591 öğrenci ve velilerine uyarı mektubu gönderildi. Gönderilen mektupta, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nün, öğrenimleri esnasında huzur ve emniyet ortamını sağlamak için her zaman öğrencilere yardımcı olmaya, sıkıntılarını paylaşmaya ve çözüm yolları aramaya hazır olduğu ifade edildi. Kayıt işlemleri hakkında bilgilendirme ve terör örgütlerinin muhtemel eleman kazanma çalışmalarını etkisiz kılmak için 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında Görükle kampusunda bilgilendirme stantları kurulacağı ve "İlk adımda dost eli" isimli projenin gerçekleştirileceği bildirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uludağ Üniversitesi Öğrencilerine, Bursa Emniyet Müdürlüğünden Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement