Üniversite - Sanayici Buluşmaları 1. Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Üniversite - Sanayici Buluşmaları 1. Çalıştayı Yapıldı

Üniversite - Sanayici Buluşmaları 1. Çalıştayı Yapıldı

Hakkari Üniversitesi ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü organizatörlüğünde "Üniversite-Sanayici Buluşmaları 1.Çalıştayı" toplantısı yapıldı.

22.02.2013 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Üniversitesi ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü organizatörlüğünde "Üniversite-Sanayici Buluşmaları 1. Çalıştayı" toplantısı yapıldı.

Hakkari Üniversitesi lokalinde düzenlenen toplantıya, tarımsal üretim, hayvan yetiştiriciliği, elektrik ve enerji, kimya, maden, otomotiv, tesisat, makine, turizm ve mali işler alanlarında faaliyet gösteren fermaların temsilcileri katıldı. Toplantıda, var olan işletmelerin geliştirilmesi, yeni işletmelerin açılabilmesi ve bilimin ışığında sanayiye yönelik yenilikçi ve girişimci politikaların hayata geçirilmesi konuları ele alındı. Toplantı İl ve ilçe bazında ise arzu edilen standartlara ulaşması için üniversite akademisyenleri ile sanayicilerin ve esnafların görüş alış verişi ile gerçekleştirilen ortak çalışmalar ve projeler yürütülebileceği konusunda alınan kararlar ile sona erdi.

Toplantıya, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halit Demir, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf Çermik, HATSO Başkan Yardımcısı İsmail Çatal, HATSO Meclis Başkanı Cemal Erip, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Engin Önal, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Hakkari Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Necmettin Acar, Hakkari Üniversitesi öğretim görevlileri, iş adamları ve esnaflarla birlikte yaklaşık 80 kişi katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite - Sanayici Buluşmaları 1. Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement