Üniversite Yönetiminden Fakültelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Üniversite Yönetiminden Fakültelere Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hamit Palabıyık, Genel Sekreter Mustafa Yollu ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Elçi, Tıp ve Fen Edebiyat fakültelerini ziyaret etti.

04.01.2012 11:00

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamit Palabıyık, Genel Sekreter Mustafa Yollu ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Elçi, Tıp ve Fen Edebiyat fakültelerini ziyaret etti.

Üniversite yöneticilerinden oluşan heyetin ilk durağı Tıp Fakültesi oldu. Ziyarette 2011 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı, 2012 yılı için temenni paylaşımlarında bulunuldu.

Palabıyık, Tıp Fakültesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, yeni yılda da fakültenin büyüme trendinin devam etmesini diledi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir ise Tıp Fakültesi olarak başarılı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetim şeffaflığını sağlamak için çalıştık. Bunun için de ciddi bir mesafe kat ettik. Öte yandan Tıp Fakültesinde neredeyse her üç öğrenciye bir öğretim üyesi düşüyor. Bu oran üniversiteler arasında bir rekor sayılabilir."

Heyet, buradaki ziyaretin ardından Fen Edebiyat Fakültesine geçip, inceleme yaptı.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Yönetiminden Fakültelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement