Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Kitap Yardımı - Son Dakika
Yerel

Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Kitap Yardımı

Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Kitap Yardımı

Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap yardımında bulundu.

26.12.2013 13:47

Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap yardımında bulundu.

Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Sosyal destek Programı ( SODES) kapsamında Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen, "Kadınlarımız Üretiyor Çocuklarımız Oynuyor" projesiyle alınan 250 sınava hazırlık seti, öğrencilere dağıtıldı.

Üniversite hazırlık setleri, Kaymakamı Ünal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan tarafından öğrencilere verildi.

Kaymakam Ünal, yaptığı açıklamada, her biri 14 kitap, konu tarama testleri ve deneme sınavlarından oluşan setlerin öğrencilere dağıtılmasıyla öğrencilerin kaynak ihtiyacının büyük ölçüde karşılandığını söyledi.

Ünal, şöyle konuştu:

"Geleceğimizi yönlendirecek, şekillendirecek başarılı gençlere destek vermeyi artık bir görev biliyoruz. Gençlerin üniversiteyi kazanmalarına vesile olursak büyük bir sorumluluğa ve mutluluğa da ortak oluruz. Sevgili öğrenciler, sizler ve bizler için çok büyük bir önem taşıyan sınavlara hazırlanmaktasınız. Bu hazırlıklarınıza katkı sağlamak amacıyla sizlere konu anlatımlı, konu testi ve soru bankalarını içeren ve 14 setten oluşan kaynak kitaplar sağladık. Bu kitaplardan yararlanarak başarınızı artıracağınıza, böylece hedeflediğiniz okullara yerleşeceğinize inanıyorum. Kaymakamlık olarak sizlere desteğimiz bu kaynaklarla sınırlı değil. Her ne ihtiyacınız olursa, doğrudan bize talebinizi iletebilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum."

Öğrenciler de kendilerine kitap desteğinde bulunan Kaymakam Ünal'a teşekkür etti. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Kitap Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement